Ontwikkel je eigen huismerkkoffie op maat bij Beyers volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Laten we samen jouw unieke koffieverhaal schrijven. Ontwikkel een product dat voldoet aan de meest uitgebreide eisen van je klanten. Geweldige koffie voor jouw huismerk is ons doel. Ga met ons mee op een klantgerichte reis - terwijl wij je koffieambities naar een hoger niveau tillen.

Koffiebehoeften

Inzicht in je koffiebehoeften

Elk traject begint met de grootste toewijding. We beginnen met het bepalen van je doelstellingen. Wat wil je bereiken?

Onze eerste focus ligt op het beter begrijpen van de omvang van je project. Je krijgt toegang tot onze expertise,  om zo goed mogelijk te voldoen aan je behoeften. Bij Beyers zijn inzicht in de consument en expertise in markttrends van vitaal belang. We willen die kennis graag met je delen.

Je eigen melange bepalen

Jouw mengeling bepalen

Na het vaststellen van je koffiedoelen, begint de ontwikkeling van je op maat gemaakte koffiemengeling. Eerst zoeken we de koffiemelange die bij jouw voorkeuren past.

Wij hebben de juiste koffie voor jou. Dankzij ons partnerschap met Sucafina geniet je van een bevoorrechte band met verschillende landen van origine, zodat je de bonen van jouw voorkeur kan kiezen.

Verwerken tot in de perfectie

Verwerken tot in de perfectie

Onze jarenlange expertise in het kwaliteitsvol branden van koffie staat tot jouw beschikking. In onze ultramoderne faciliteiten maken wij een koffie die past bij jouw favoriete kleur- en smaakprofiel. Onze drie branders hebben een totale jaarlijkse brandcapaciteit van 30.000 MT. Met de nieuwste technologieën en betrouwbare software bieden wij je de meest efficiënte en duurzame operationele methoden op de markt.

Verpakken met zorg

Verpakken met zorg

Door onze voortdurende investeringen in de nieuwste verpakkingstechnologieën heb je een uitgebreide keuze aan verpakkingstypes. Wat je ook zoekt, wij zorgen ervoor: bonen, gebrand& gemalen, pads of capsules.

Verspreid over onze beide fabrieken, exploiteren wij in totaal 30 productie- en verpakkingslijnen. Die worden stuk voor stuk bediend door hoog opgeleid personeel dat elk pakje met grote zorg behandelt.

Onze manuele verpakkingslijnen bieden je een maximale flexibiliteit. Onze volautomatische lijnen zijn zo kostenefficiënt als maar kan. Doordat we voortdurend de status quo uitdagen en duurzame verpakkingsnieuwigheden implementeren, zal je merk een voorsprong krijgen op de concurrentie.

Heb je al een ontwerp klaar? Of wil je dat wij je verpakkingsontwerp maken? Alles is mogelijk. Zelfs een reeks passe-partout verpakkingsmogelijkheden staan tot jouw beschikking.

intern laboratorium

De beste kwaliteit in zijn klasse leveren

Koffie van Beyers ondergaat strenge en betrouwbare testen om je de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen. Wist je dat wij BRC level AA+ en IFS level A scoren en koosjer (ook Passover) gecertificeerd zijn?

Onze koffie wordt in elke fase van de toeleveringsketen geproefd. Wij zijn een van de weinige koffiebranders met een eigen laboratorium, waar wij Ochratoxine A- en cafeïnetests uitvoeren. Bovendien zorgt ons vakkundige team van Q-graders ervoor dat de kwaliteit van je huismerkkoffie aan jouw verwachtingen voldoet.

Zorgen voor een duurzame koffietoekomst

Zorgen voor een duurzame koffietoekomst

De grootst mogelijke mix van duurzame opties staat tot je beschikking. Beyers is ervan overtuigd dat duurzaamheid de aankoopbeslissingen en de toekomst van de koffie-industrie zal blijven bepalen. Vandaag is meer dan tweederde van onze volledige koffieproductie duurzaam. Onze nieuwste technologieën staan voor je klaar. Zo garandeert Beyers via Farmer Connect een transparante en traceerbare toeleveringsketen, zichtbaar voor alle consumenten die van je kopje koffie genieten.