Meer dan 250 jaar koffie-expertise

Beyers tilt koffie naar een hoger niveau sinds de oprichting ervan in Antwerpen in 1880 - meer dan 140 jaar geleden.

Wist je dat sommige delen van ons bedrijf zelfs teruggaan tot 1769? Dat is het jaar waarin onze Nederlandse vestiging voor het eerst openging. In die tijd stonden we bekend om de verkoop van koffie en thee. Samen kunnen we trots terugkijken op een erfgoed dat 250 jaar koffiehandel omspant.

Vandaag is Beyers - als onderdeel van de Sucafina-groep - uitgegroeid tot de grootste koffiebrander van België en een belangrijke speler op de Europese private label koffiemarkt. Als een echte one-stop-shop streven wij ernaar uitstekende kwaliteit te leveren.

In onze twee productiefaciliteiten, één in Puurs-Sint-Amands (België) en één in Castel Maggiore (Italië), produceren wij voor onze klanten een breed scala aan koffieproducten: bonen, gebrande en gemalen koffie, pads en een grote verscheidenheid aan capsules.

Doel

Koffie naar een hoger niveau tillen

In ons dagelijks werk is het belangrijk om altijd rekening te houden met ons doel, onze bestaansreden. Dit is wat ons helpt je het beste van dienst te zijn en je te helpen de juiste beslissingen te nemen voor jouw koffiecategorie.

Onze visie

Het toonaangevende duurzame huismerkkoffiebedrijf zijn op onze markten.

Beyers bedient grote retailspelers en koffiebranders in Europa, met een brandcapaciteit van 30.000 ton en in totaal 200 medewerkers in 5 verschillende landen.

Feiten en cijfers over Beyers
3
Miljard
kopjes koffie geproduceerd per jaar
200
experten in 5 landen
1,4
Miljard
pads per jaar
28
landen
waar naar we exporteren

De waarden van Beyers Koffie

Client Driven

We are client-driven.

We understand your needs and put everything in place to fulfill them.

Efficiency

We strive for efficiency.

We continuously look for opportunities to reduce cost and waste.

Entrepreneurship

We are entrepreneurs at heart.

We see challenges as opportunities that bring value.

Expertise

We are coffee experts.

We know and love our job and strive to learn every day.

Integrity

We care about integrity.

We want to make fair deals and conduct our business honestly.

Adaptability

We adapt to stay ahead.

We are quick, agile and adaptable.

Beyers Duurzaamheid

De weg wijzen naar duurzame keuzes

Meer informatie over wat
duurzaamheid voor jou kan betekenen.

Onze inspanningen maken een verschil. Daarom verlegt ons team de grenzen van de dagelijkse koffie. Wij zijn oplossingsgerichte koffieproducenten en bieden detailhandelaars en bedrijven oplossingen op maat die voldoen aan de behoeften van hun klanten - oplossingen die duurzaam zijn van boon tot kopje.

Wij zijn hier om je private label koffie naar een hoger niveau te tillen. Van hoe onze boeren telen tot de manier waarop we verwerken, verbinden en branden. Duurzaamheid is een reis die is ingebed in onze toeleveringsketen.

Doordat wij deel uitmaken van de Sucafina-groep hebben wij rechtstreeks toegang tot de landen van oorsprong. Het stelt ons in staat de koffietoeleveringsketen te beheren.